Ki-Kern® voor de Consument

Oneindige Creativiteit met Ki-Kern®

  • Ruime keuze aan kleuren en decors
  • Onderhoudsarm en maatvast
  • UV-bestendig voor een stralend resultaat

Creëer de gevel van je dromen met de kunststof platen van Ki-Kern! Door het hoge verwerkingsgemak, gecombineerd met stralende kleuren en dessins, zijn deze platen ideaal voor creatieve gevelbekleding. Of je nou een gevel in één strakke kleur wilt, of juist een mozaïek-ontwerp; met Ki-Kern word je gemakkelijk creatief!

Voor iedereen de juiste kleur

Ki-Kern heeft een zeer ruim assortiment aan kleuren en dessins. Uit voorraad is er al een scala aan platen om uit te kiezen. Naast de primaire kleuren, heeft Ki-Kern ook pastelkleuren, witte en zwarte tinten en bestaan er houten en stalen decors.

UV-bestendig

De thermoharde kunststof platen van Ki-Kern zijn maatstabiel en UV-bestendig! Dit houdt in dat ze intensief zijn getest op kleurbehoud. Zo weet je zeker dat de kleuren mooi stralend blijven.

Bovendien is Ki-Kern gevelbekleding stoot-, slag- en krasvast en geniet je nog lang van jouw mooie gevel.

Duurzaam design

De platen van Ki-Kern zijn gemaakt van lagen FSC®-gecertificeerd papier. Deze lagen zijn door middel van hoge druk en melaminehars gedrukt tot een massieve plaat en eenzijdig voorzien van een decor die is voorzien van een acryl UV-beschermlaag. Door de gladde toplaag is de gevelbekleding onderhoudsarm en trekken de platen nauwelijks vuil aan.

(On)zichtbaar bevestigd

Ki-Kern bevestig je gemakkelijk zowel zichtbaar, met bijbehorende kleurkopschroeven, als onzichtbaar met een Bostik Paneltack-lijmsysteem. De platen zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor een strak en modern eindresultaat.

Raak geïnspireerd!

Lees meer over Ki-Kern in onze blogs en onze laatste nieuwsberichten.