Over Ki-Kern®

Wees onbegrensd creatief met de platen van Ki-Kern. Wij voorzien jouw project van creatieve vrijheid door het hoge verwerkingsgemak en de vele kleuropties.

Ki-Kern wordt veelvuldig gebruikt door architecten en aannemers in heel Nederland en is de juiste keuze voor creatieve gevelbekleding.

Opbouw

De thermoharde massieve kunststofplaten van Ki-Kern zijn tot in de kern versterkt met gepigmenteerde celluloselagen, gedrenkt in stevige melamineharsen. Vervolgens zijn deze lagen voorzien van een strakke kleurlaag of dessin. Deze stevige basis zorgt voor weinig onderhoud en een hoog verwerkingsgemak.

Ruimte voor creativiteit

Met eindeloze mogelijkheden, eenvoudige bewerking en montage en een vanzelfsprekende hoge kwaliteit is Ki-Kern de beste keuze voor creatieve gevelbekleding, passend bij elke mogelijk denkbare wens. Laat de creatieve gedachtes de vrije loop en creëer unieke ontwerpen met Ki-Kern gevelbekleding.

Hoog verwerkingsgemak

Ki-Kern heeft een hoge vormstabiliteit en is eenvoudig te monteren. Door de samenstelling van de plaat is het bewerken zeer gemakkelijk. Gebruik een cirkelzaag met zaagblad dat geschikt is voor zware metalen. Lees hierover meer in de verwerkingsinstructies.

Onderhoudsarme gevel

Een gevel bekleed met Ki-Kern is zeer onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. De platen zijn slijt-, stoot- en krasbestendig en door de gladde structuur van de kleurlaag zeer gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Zo blijven de gekozen kleuren of dessins voor lange tijd stralend mooi.

Brandveilig

De platen zijn moeilijk brandbaar en bevatten een brandklasse D-classificatie. Op aanvraag is Ki-Kern verkrijgbaar met een brandklasse B-classificatie. Zo ben je ervan verzekerd dat de platen nog lastiger brandbaar zijn.

Fetim Group

Ki-Kern is een merk van Fetim Group. Al meer dan een eeuw werkt Fetim met toewijding, hart en ziel aan een gevarieerd productassortiment en levert aan de professionele bouw en groothandels. Met ervaring in gevelbekleding, vloeren, (technisch) sanitair en interieuraccessoires is Fetim gespecialiseerd in het verbeteren van woonoplossingen.

Bekende A-merken bouwmaterialen van Fetim Group zijn onder meer UniPrime, ModiWood en Protex. Fetim Group is een Nederlands bedrijf en ruim 100 jaar actief in meer dan 40 landen binnen en buiten Europa.