Ki-Kern® voor de Groothandel

Ki-Kern® brengt oneindige creativiteit

  • Alle benodigde certificaten
  • Grote voorraad
  • Voor iedereen de juiste plaat

Ki-Kern kunststof platen voorzien iedere gevel van een strak en modern design. Door het grote assortiment aan kleuren en dessins is er voor ieder project een passende plaat.

Groot assortiment

Ki-Kern is gemaakt om gemakkelijk de gevel te voorzien van een uniek design. Er is een grote voorraad aan kleuren en decors, zodat er voor iedere wens een snelle levering is.

Ki-Kern is uniek door de vele creatieve mogelijkheden die je krijgt met de gevelbekleding. Het hoge verwerkingsgemak in combinatie met een onderhoudsarme plaat, maakt dit product tot de beste keuze voor creatieve gevelbekleding.

Strak en modern resultaat

De platen van Ki-Kern zijn gemakkelijk te bevestigen, zowel zichtbaar met snel gemonteerde kleurkopschroeven, als onzichtbaar via een Bostik Paneltack-lijmsysteem. Zo ontstaat er een strak en modern design, dat stevig aan de gevel is bevestigd.

Standaard FSC®-gecertificeerd

De platen van Ki-Kern bestaan uit lagen FSC®-gecertificeerd papier. Deze zijn vervolgens op elkaar gedrukt en met melamineharsen aan elkaar gelijmd. Dit resulteert in een massieve kern en een hoge vormstabiliteit. Zo ben je verzekerd van een milieuvriendelijke en duurzame plaat die lang meegaat en lang mooi blijft.

Vormstabiel en UV-bestendig

Ki-Kern is een kwalitatief hoogwaardig product. De thermoharde kunststof platen zijn slijt-, slag- en krasvast en gaan lang mee. Bovendien zijn de platen getest en UV-bestendig. Zo wordt de kleur extra lang behouden en zal de gevelbekleding nog lang stralen.

Garantie

Kies je voor duurzaam en een langdurig resultaat? Dan kies je voor Ki-Kern. Ki-Kern biedt 10 jaar uitgebreide garantie op het plaatmateriaal en de kleur.